Adetec
Image default
Food and Drink

Taart per post

Taart per post

Taartje bestellen en laten bezorgen van Brievenbus Banket

Bij Brievenbus Banket kunt u ambachtelijk gebakken taartje bestellen en laten bezorgen door de brievenbus in Nederland of België. De taartjes passen door de brievenbus omdat Brievenbus Banket het taartje plat bakt waardoor deze in de afmetingen van een brievenbus doosje passen.

Verschillende smaken brievenbusgebak en verschillende maten brievenbus doosjes

U kunt bij Brievenbus Banket kiezen uit verschillende smaken gebak en dit laten bezorgen in verschillende maten brievenbus doosjes. In het grooste brievenbus doosje passen tot wel vier verschillende smaken brievenbusgebak. De verschillende smaken gebak waaruit u kunt kiezen zijn:

  • Bitterkoek Gebak
  • Citroen Gebak
  • Chocolade Gebak
  • Kaneel Gebak
  • Haagsche Hopjes Gebak
  • Walnoot Sinaasappel Gebak

Deze verschillende soorten gebak zijn per stuk 350 gram en zijn verkrijgbaar in de volgende brievenbus doosjes:

  • Normaal: A6-formaat brievenbus doosje met één stuk gebak van 350 gram.
  • Large: A5-formaat brievenbus doosje met twee stukken gebak van 350 gram. Dit is de meest populaire keuze.
  • Extra Large: A4-formaat brievenbus doosje met vier stukken gebak van 350 gram.

Momenteel is de best-seller het Chocolade Gebak, u kunt deze met slechts een paar klikken bestellen op de website van Brievenbus Banket en laten bezorgen door heel Nederland of België.

Gebak Bezorgen

Brievenbuspost heeft veel voordelen

Gebak bezorgen door de brievenbus heeft veel voordelen.

Het grootste voordeel is dat de gelukkige ontvanger van het brievenbusgebak nooit meer thuis op de bezorger hoeft te wachten. Dit komt omdat alle pakketjes van Brievenbus Banket altijd door uw brievenbus passen omdat ze exact de afmetingen hebben van uw brievenbus, dit is namelijk officieel bepaald, wel zo makkelijk dus. In plaats van uren op een bezorger wachten in een tijdvak dat veel te groot is kunt u dus uw tijd aan veel leukere dingen besteden.

Ook als u iemand wilt verrassen met een heerlijke taart per post is een levering door de brievenbus de perfecte oplossing!

Same Day Delivery in Nederland

Brievenbus Banket werkt samen met de betere pakket bezorgers. Hierdoor kunt u leveringen binnen Nederland voor 10:00 ‘s ochtends bestellen en dit heerlijke brievenbus cadeau nog dezelfde dag laten afleveren. Wel zo makkelijk als u spontaan trek heeft gekregen of iemand nog last-minute wilt verrassen!

Next Day Delivery in België

Ook kunt u snel brievenbustaart laten leveren in België. Brievenbus Banket werkt nauw samen met internationale pakket bezorgers waardoor u al de volgende werkdag een heerlijk pakketje van Brievenbus Banket kan laten afleveren door heel België. Leuk voor familie of vrienden die zich daar bevinden!

Zakelijk Gebak Bestellen

Relatiegeschenken Bestellen

U kunt bij Brievenbus Banket gemakkelijk relatiegeschenken bestellen en laten bezorgen door heel Nederland of België. De unieke service van Brievenbus Banket is een originele maar vooral lekkere manier om van u als bedrijf te laten horen bij uw zakelijke contacten.

In plaats van een kaartje ontvangt de ontvanger een taartje met een kaartje. Uit de klantervaringen kunnen wij zien dat dit een perfecte match is, de klantenbeoordeling is namelijk 9,4/10!

Verjaardagservice Inplannen

Ook heeft Brievenbus Banket een speciale verjaardagservice. Hier kunt u een jaarabonnement afsluiten om al uw collega’s of personeel op zijn of haar verjaardag automatisch een heerlijk brievenbus cadeau te geven.

U vult eenmalig een excel bestand in waar u de juiste informatie geeft en Brievenbus Banket ontzorgt u volledig!

Bestelling Personaliseren

Bij zakelijke bestellingen is het mogelijk om de brievenbus doosjes of bijgevoegde ansichtkaartjes te personaliseren. Op deze manier is de brievenbustaart nog persoonlijker en is het ontvangen er van extra leuk!

Zakelijk Bestellen

Om zakelijk te bestellen dient u contact op te nemen met de klantenservice van Brievenbus Banket. De klantenservice van Brievenbus Banket helpen u doorgaans binnen één dag, ook in het weekend, en denken graag met u mee over alle mogelijkheden. De contactgegevens staan vermeld op de website van Brievenbus Banket.

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen