Adetec
Image default
Home and Garden

Boomstamtafels

Wil je een tafel, of wil je een prachtig mooie tafel die echt iets toevoegt aan je eetkamer of woonkamer? Als jij een tafel wilt die echt het verschil maakt, kijk dan eens naar het assortiment boomstamtafels van Tafels99.nl

Wat is een boomstamtafel?

Boomstamtafels zijn unieke eikenhouten meubelstukken met een natuurlijke uitstraling. Het woord “uniek” wordt door marketeers nogal eens misbruikt, maar voor boomstamtafels is de term helemaal op zijn plaats. Een boomstamtafel heeft namelijk een tafelblad dat uit een geheel bestaat en de puur natuurlijke vormen en lijnen van de boom niet is verloren. Omdat elke boom anders is, is elke boomstam anders. En door de aanwezigheid van nerven en knoesten is ook nog eens elk tafelblad dat uit dezelfde boomstam wordt gewonnen anders dan alle andere. Letterlijk uniek dus!

Door het robuuste eiken tafelblad te combineren met verschillende onderstellen, kleuringen en afwerkingen kun je boomstamtafels krijgen met elke gewenste uitstraling.

Boomstamtafels op maat

In de webshop van Tafels99.nl zie je al een grote diversiteit aan boomstamtafels. Maar laat je niet beperken door wat je toevallig op de website ziet. Bij Tafels99.nl bouwen we alle tafels zelf, in onze eigen workshop in Zevenaar. Als je de perfecte tafel er niet tussen ziet staan hoef je dus geen genoegen te nemen met “bijna wat ik zocht”. Je vertelt ons gewoon aan welke specificaties je tafel moet voldoen en wij zorgen dat het voor elkaar komt.

Op maat gemaakte boomstamtafels zijn qua prijs niet eens duurder dan voorraadmodellen. En omdat we alles met de hand maken, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige en duurzame materialen kun je vertrouwen op de best mogelijke kwaliteit.

Kom eens kijken naar al dat moois in onze showroom in Zevenaar en ontdek hoe mooi en betaalbaar onze boomstamtafels zijn.