Adetec
Image default
Architecture

Een Keukenwachine: Wat Zijn De Voordelen? Onze Favoriete Keuze & Koopgids 2022

 

Voordelen van een keukenmachine: Hoe vaak heb je gezworen om een lekkere maaltijd te koken, maar op de een of andere manier, tijdens de voorbereidingsfase, word je moe en geef je het op? Een keukenmachine is een keukenapparaat van onschatbare waarde. Het heeft vele functies die u helpen uw dagelijkse keukentaken met gemak uit te voeren. Hier is waarom u een keukenmachine zou moeten aanschaffen:

6 voordelen van een keukenmachine om koken gemakkelijker te maken

Keukenmachines zijn een geweldige manier om ingrediënten snel en gemakkelijk te hakken en te mengen. Ze kunnen ook in de keuken worden gebruikt om groenten, vlees en fruit fijn te hakken. Maar hoe zit het met bewerkte voedingsmiddelen? Hebben die voordelen die je nog niet kende? Hier zijn vijf voordelen van het gebruik van een keukenmachine, Laten we eens kijken naar de meer voordelen hier vandaag!

 

1. Het bespaart tijd

U kunt gemakkelijk tijd besparen in de keuken door het gebruik van een food mini processors. Omdat het een snelle processor is, helpt het u snel batches voedsel te verwerken. U kunt de processor het hakken, snijden en mixen laten doen, waardoor u tijd bespaart in vergelijking met wanneer u deze taken apart uitvoert.

 

Het is essentieel, vooral voor iedereen die gezond wil leven. Met een keukenmachine kunt u gemakkelijk gezonde gerechten bereiden.

2. Multifunctioneel

Een keukenmachine is veelzijdig. U kunt hem gebruiken om uw ingrediënten in plakjes te snijden of te hakken. U kunt er ook puree van maken en uw ingrediënten mengen. Wat voor taken u ook moet doen, een keukenmachine kan het voor u doen.

 

3. Het verwerkt snel voedsel

Een van de grootste voordelen van een keukenmachine is dat hij voedsel binnen enkele seconden kan verwerken. Hij is veelzijdig en helpt bij verschillende bewerkingen, zoals in blokjes snijden, versnipperen en in plakjes snijden.

 

Met een keukenmachine hoeft u zich geen zorgen te maken dat u te laat bent met serveren. U hoeft zelfs niet lang te wachten wanneer u sauzen maakt, aangezien de keukenmachine binnen enkele minuten kan pureren.

 

4. Het bevordert gezond koken

Het is gemakkelijk om af te wijken van gezonde voeding. Het drukke moderne leven neemt vaak de overhand. In plaats van te koken, kopen we soms voorverpakt voedsel. Een keukenmachine kan u helpen alles te beheren terwijl u ook gezond kookt en eet.

 

Als u zelf uw maaltijden bereidt, houdt u uw dieet en voeding onder controle. Een keukenmachine maakt het bereiden van voedsel gemakkelijk. Uw belangrijkste taak is alleen het bereiden en koken van het voedsel. Het bevordert betere gezonde keuzes in vergelijking met het kopen van voedsel.

 

5. Het maakt het koken voor veel mensen minder stressvol

Als u vroeger het koken voor veel mensen hebt gevreesd, is een keukenmachine uw oplossing op lange termijn. Met een keukenmachine in uw keuken wordt het gemakkelijk om voor tientallen mensen te koken, omdat het u de moeite van het hakken en snijden bespaart.

 

Een keukenmachine werkt effectief en snel. Het zal uw kookproces aanzienlijk vergemakkelijken, zelfs wanneer u kookt voor een menigte. De meeste mensen gebruiken blenders voor smoothies, wat echt zinvol is om het leven gemakkelijker te maken om het te maken.

6. Het biedt een gemakkelijke manier om recepten uit te proberen

Ben je enthousiast over koken? Ben je het type dat niet kan wachten om nieuwe gerechten uit te proberen? Van deze lijst met voordelen van de keukenmachine zul je dit het meest waarderen.

 

Een keukenmachine fungeert als uw partner in de keuken en helpt u bij nieuwe kookexperimenten. Hij kan de basistaken aan terwijl u zich concentreert op het lezen van het recept en het tot op de letter volgt.

 

Welke wij van Debestekeukenmachine het beste vinden? Een van onze favorieten keukenmachines is de Smeg keukenmachine. Wij hebben de klassieker voor je getest!

De Smeg Keukenmachine: Wij hebben hem voor jou getest.  

Het beste voor: Het loslaten van je 1950’s geestesdier. Smeg maakt een prachtig keukenmachine pronkstuk dat ook nog eens een krachtige kleine keukenmachine is. De stijlvolle Smeg van Italiaanse makelij klaart, mixt en kneedt uitstekend, dankzij de geweldige techniek en een krachtige 600 W motor.

 

Voordelen:

 

  • Italiaans designstuk – Mooi retro design, solide metalen constructie 

  • Krachtige motor – 600W motor maakt gemakkelijk werk van het kneden van kleverig en taai deeg

  • Alsof je in een Italiaanse sportwagen rijdt – Het bedienen van de Smeg keukenmachine was een zeer aangename ervaring, en de Smooth Start snelheidscontrole functie zorgt voor boterzachte overgangen tussen de snelheden 

 

Smeg Ontwerp & constructie

 

Smeg is een Italiaanse fabrikant, opgericht in 1948, die smaakvolle en elegante huishoudelijke en industriële apparaten maakt met de kwaliteit die je van Italië mag verwachten. Ze hebben een hele lijn van bijpassende 50’s Style huishoudelijke apparaten om uw keuken helemaal in stijl te brengen. Dat klopt, je kunt nu een hete espresso maken of een smoothie mixen in vintage stijl, dankzij Smeg.

  

De kop van de Smeg keukenmachine neemt die klassieke auto-invloeden met zijn prachtige afgeronde hoeken, stevige stalen en gegoten aluminium constructie, en natuurlijk, chromen accenten. De keukenmachine toont trots de fabrieksnaam SMEG op elke zijde met een gestileerd chroom lettertype in zijn retro-toekomst stijl.

 

De onderkant van de keukenmachine is van zinklegering met roestvrij staal en heeft een matte afwerking, terwijl de kantelbare kop van de keukenmachine gemaakt is van gegoten aluminium, wat het een mooie klassieke auto uitstraling geeft die glad en glanzend is.  Onder de motorkap zit een maar liefst 600-watt motor, bijna twee keer zoveel als de standaard Kitchenaid Artisan keukenmachine. Deze krachtpatser helpt de Smeg keukenmachine moeiteloos moeilijke en kleverige brooddegen te kneden.

De voorzijde van de Smeg keukenmachine is voorzien van een gemakkelijk afneembare naafdeksel die de naaf voor pastasnijders, vleesmolen, en andere hulpstukken onthult.

 

De achterkant van de keukenmachine is de thuisbasis van de kantelkop omhoog/omlaag ontgrendelknop. De knop is groot en gemakkelijk in te drukken. Wanneer u de knop indrukt, kunt u de kop van de keukenmachine omhoog zetten, en vervolgens eenvoudig nogmaals indrukken om hem te laten zakken. 

 

In tegenstelling tot andere keukenmachines, zit de snelheidsregelaar van de Smeg keukenmachine bovenop de kantelkop, waardoor deze gemakkelijk te bereiken is, ongeacht waar je de keukenmachine neerzet. Een innovatieve functie van Smeg is de “Smooth Start” functie, die de keukenmachine start met een verlaagde beginsnelheid, ongeacht de snelheid die is ingesteld met de bedieningsknop. De keukenmachine zal geleidelijk de snelheid verhogen tot de geselecteerde snelheid is bereikt. Dit helpt schade aan de interne componenten en hulpstukken te voorkomen en voorkomt tegelijkertijd dat ingrediënten uit de kom worden geslingerd.

 

 Dit is waarschijnlijk mijn favoriete eigenschap van de Smeg keukenmachine; de schakelaar is een soepele overgang van snelheid naar snelheid, geen zware klappen en stops zoals bij de traditionele Kitchenaid, maar meer alsof je op het gaspedaal van je auto drukt en hem op snelheid brengt. Smeg’s aandacht voor detail en toewijding aan een geweldige gebruikerservaring wordt ook hier getoond, waar ze daadwerkelijk op de keukenmachine aangeven welke snelheden te gebruiken met welk accessoire. Dit maakt gissen overbodig en voorkomt gebruikersfouten, waardoor de levensduur van de keukenmachine verlengd wordt.

 

Meegeleverde Accessoires

 

De drie musketiers van de standkeukenmachines: de platte klopper, de draadgarde en de kneedhaak.

 

De Smeg keukenmachine wordt geleverd met een deeghaak, een platte klopper, een draadgarde en een schenkschaal. De garde is gemaakt van aluminium met stalen draden, de platte klopper is van aluminium, en zo ook de kneedhaak. Alle zijn van uitstekende kwaliteit, de draadgarde is naar mijn mening een beetje los en niet zo stevig, maar dat kan opzet zijn. Het schenkschild is een C-clip ontwerp dat gemakkelijk te installeren en te verwijderen is.  

 

De roestvrij stalen vijf-kwart kom van Smeg is groot genoeg om alle kilo’s deeg en dubbele batches koekjes aan te kunnen. Het is een mooie kwaliteit en heeft een handige handgreep aan de zijkant om het vast te pakken en te vervoeren. De kom kan op zijn plaats worden gedraaid en vergrendeld op de basis van de keukenmachine.

 

Tante Rose zei dat je de chocolade er met de hand doorheen moest mixen… Dat hebben we niet gedaan. Shhhh, vertel het haar niet!

 

Om het mixen te testen, hebben we de Chicago chocolate chip cookies van mijn oudtante Rose gemaakt. De Smeg keukenmachine doet goed werk met het gelijkmatig mixen van de ingrediënten met zijn platte klopper. We hoefden de zijkanten van de kom niet af te schrapen en hadden geen ongemengde strepen van ingrediënten. We hadden wel een beetje schudden toen we de chocoladestukjes toevoegden, maar dat is te verwachten met kantelbare standkeukenmachines.

 

We hebben een paar eiwitten opgeklopt om de draadgarde te testen. Smeg was niet in staat om een individueel eiwit op te kloppen, de ruimte tussen de garde en de bodem van de kom was net iets te groot, maar de ’50s Stand keukenmachine loste zichzelf af door zonder problemen twee eiwitten op te kloppen tot stijve schuimpjes.

 

De Smeg keukenmachine doorstond ook onze pizzadeegtest zonder problemen. De platte klopper heeft een effectieve vorm met afgeplatte punten. Dit ontwerp helpt bij het gelijkmatig mixen van het deeg en het opnemen van de ingrediënten.

 

Deze keukenmachine deed zijn werk goed met het gelijkmatig mengen van de ingrediënten.

Deze keukenmachine deed zijn werk uitstekend met het gelijkmatig mixen van de ingrediënten met de platte klopper, dankzij het “planetary movement” mix ontwerp. Volgens Smeg, wordt de planetaire beweging gegenereerd door rotatie van het hulpstuk rond zijn as in de tegenovergestelde richting van de roterende beweging van de keukenmachine. Deze beweging maximaliseert de dekking van de gehele kom met consistente resultaten voor alle mengsels.