Adetec
Image default
Offers

Een stralende huid, dat wil toch iedereen!

Heeft u zich ooit afgevraagd wat er precies met uw huid gebeurt als u ouder wordt? De huid verliest geleidelijk aan kleur en wordt dunner, waardoor er eerder kans is op het ontstaan van rimpels. Door het gebruik van een luminous beauty shake wordt de kans hierop verkleind. Een beauty drankje met collageen. Collageen is namelijk hét ingrediënt wat ervoor zorgt dat je huid gaat stralen. Wil je meer weten over beauty shakes en wat het voor jouw huid kan doen? Lees dan snel verder, want we vertellen je er graag meer over!

 

Hoe werkt collageen?
Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam. Het is goed voor ongeveeer 80 tot 90% van het collageengehalte in het lichaam: type I is echter het sterkst van alle eiwitten. Collageen- en elastinevezels zijn bundels van eiwitten die onze huid en haar elastisiteit geven. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid elastine- en collageeneiwitten in onze huid af. Dit betekent dan ook dat onze huid en haar aan elasticiteit verliezen en we eerder rimpels krijgen. Dat het eiwit en elastine uit onze huid verdwijnen, betekent niet dat we deze niet aan kunnen vullen. Door het drinken van een beautyshake zorg jij er eenvoudig en snel voor dat deze ingrediënten weer worden aangevuld. 

 

Bijkomende voordelen
Een luminous shake bevat dus verschillende ingrediënten waar je huid baat bij heeft. Maar we hebben ze nog niet allemaal behandeld. Bijkomende voordelen van de shake zijn namelijk innerlijke ondersteuning voor je gezondheid, de hormonale balans, natuurlijke energie, uithoudingsvermogen, vruchtbaarheid, een goed geheugen en een uitstekend humeur. Bovendien is deze shake ook veganistisch en zit hij boordevol vitamine C, zink en magnesium. Daarom kunnen we stellen dat deze shake heel wat voordelen bevat!

 

Waar vind je deze shakes?

Ben je geïnteresseerd in de luminous beauty shake? Kijk dan eens op de website van Superfoodies! Op deze website vind je niet alleen verschillende shakes, maar ook andere voedingsmiddelen, zoals superfoods. Wil je meer weten over alle producten die Superfoodies aanbied? Neem dan gerust contact op met de klantenservice! Zij helpen je namelijk graag verder!

https://superfoodies.nl/