Adetec
Home and Garden

Een tuin of terras op je dak!

Amsterdam is een prachtige stad om te wonen, maar het heeft als nadeel dat er vaak geen ruimte is voor een tuin. Veel mensen vinden het jammer dat ze geen tuin hebben, maar zien het niet zitten om hiervoor te verhuizen naar een rustiger deel van de stad. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden om het gebrek aan een tuin op te lossen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het aanleggen van een dakterras. Op uw eigen dakterras midden in de stad kunt u genieten van de frisse lucht en het uitzicht. Het is de ideale plek voor een drankje op een warme zomeravond.

Kewodak inschakelen

Niet elk dak is zonder meer geschikt voor de aanleg van een dakterras. Het is vaak nodig om het dak te verstevigen, zodat het meer gewicht kan dragen. Voor de aanleg van uw dakterras in Amsterdam kunt u daarom het beste vakmensen inschakelen. Hiervoor kunt u rekenen op de specialisten van Kewodak. Door onze jarenlange ervaring met het aanleggen van platte daken, weten we precies hoe we uw dakterras het beste aan kunnen leggen. U bent dan verzekerd van een mooi en stevig terras waarvan u jarenlang plezier heeft. 

Een lekker tuintje op je dak in Amsterdam

Het kan zijn dat u niet alleen een plek wilt om buiten te kunnen zitten en ontspannen, maar dat u het ook belangrijk vindt om een stukje groen om u heen te hebben. In dit geval biedt een daktuin de ideale oplossing voor u. Een daktuin in Amsterdam biedt vele mogelijkheden voor het aanleggen van verschillende soorten beplanting. Dit staat erg vrolijk en biedt ook nog eens een goede isolatielaag op uw dak. Daarbij helpt u het milieu een handje. Een daktuin biedt dus veel voordelen. Neem voor meer informatie over de aanleg van een dakterras of daktuin gerust contact op met Kewodak.

http://www.kewodak.nl/