Adetec
Business

Evenementenlocatie in Amsterdam

Er bestaan ontelbaar gelegenheden voor evenementen. De ideale evenementenlocatie in Amsterdam moet uiteraard aan een breed palet van eisen voldoen. Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel heeft alles in huis om een evenement perfect te organiseren. De ruimtes kunnen op verschillende manieren en opstellingen ingericht worden. Zo kan samen met het salesteam, het evenement naar een hoger niveau getild worden.

Uitzicht over de Amstel

Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is een bijzondere evenementenlocatie in Amsterdam. De verschillende zalen creëren speelse en intieme ruimtes waar het evenement helemaal tot zijn recht komt. Het bijzondere pand in Amsterdam biedt een prachtig uitzicht over de Amstel. Met een botanische uitstraling, gestoken in een modern jasje, is hotel Amsterdam-Amstel ideaal voor diverse evenementen. De zalen zijn voorzien met akoestisch plafonds en geluidswerende wanden. 

Daarnaast staat uiteraard het salesteam klaar voor vragen over eventuele extra voorzieningen. Het hotel beschikt over diverse mogelijkheden voor een diner of een borrel. Kies bijvoorbeeld voor een diner in het luxe restaurant Amstelle of een gezellige borrel in bar Moqum!
Wanneer u kiest voor een meerdaags evenement, is een overnachting in het hotel ideaal. U heeft de keuze uit diverse kamers en suites.

Buitenzwembad & wellness

Daarnaast beschikt het hotel over een wellness en een verwarmd buitenzwembad. Zo heeft u na de afloop van het evenement, de kans om even heerlijk te ontspannen of een duik te nemen in het buitenzwembad op het dak van het hotel. Kortom, een evenement combineren in dit wellness hotel in Amsterdam is één groot succes!

Wilt u de mogelijkheden bespreken voor een evenement in Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel? Of heeft u nog vragen? Het salesteam staat graag voor u klaar! Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of even een mail sturen.

https://www.vandervalkamsterdam.com/