Gadgets voor onderweg

      Comments Off on Gadgets voor onderweg

Wanneer je met de auto op vakantie gaat zijn er een aantal dingen die jouw reis een stuk aangenamer maken. Met de auto op vakantie kan leuk zijn, maar zonder airco op vakantie naar een warm land ziet niemand zitten. Naast airco, zijn er nog een aantal andere dingen die je reis wat verdraagzamer zullen maken. Want naast alle mooie dingen die je tijdens een roadtrip tegenkomt, staan je waarschijnlijk ook wel een aantal ongemakken te wachten. 

 

Een eerste item wat onmisbaar is tijdens een roadtrip, is een koeltas. In de auto kan het behoorlijk warm worden en je hebt natuurlijk geen zin in frisdrank of water op kamertemperatuur, zeker niet als je zelf ook wat af wilt koelen. Neem om die reden altijd een koeltas mee. Zo blijft je eten en drinken lekker lang koud en kun je wat afkoelen wanneer je het heet begint te krijgen. 

 

Een tweede onmisbaar item, is een auto-oplader. De nieuwste auto’s zijn tegenwoordig vaak al voorzien van USB-poorten. In dat geval heb je genoeg aan je snoertje. Echter, wanneer je in een wat oudere auto op reis gaat is het verstandig om een auto-oplader mee te nemen. Je telefoon kan onderweg snel leeglopen wanneer je hem gebruikt om muziek mee af te spelen of om te navigeren. Wanneer je je telefoon nodig hebt voor de navigatie, is het extra belangrijk dat deze niet zomaar uit kan vallen. Een 12v stekker kun je in de sigarettenaansluiting stoppen en zo kun je jouw telefoon via een USB-poort opladen, super handig!

 

Een laatste item wat je eigenlijk niet kan missen wanneer je op een roadtrip gaat, is een achteruitrijcamera. Deze camera biedt je meer zicht bij het inparkeren en achteruitrijden. Op deze manier verklein je de kans om schade te rijden tijdens je roadtrip aanzienlijk. Daarbij ben je een stuk veiliger uitgerust en kun je zelfverzekerder de weg op. Een achteruitrijcamera kopenis zeer eenvoudig en goed betaalbaar.