Adetec
Auto

Haal je autotheorie binnen één dag

Het theorie-examen is verplicht voor iedereen die wil leren autorijden. Zie je er tegenop om die lastige lesstof onder de knie te krijgen? Kies dan voor 123-theorie.nl. Wij stomen je binnen één dag al klaar voor het officiële examen.

De unieke lesmethode van 123-theorie.nl

Het liefst spring je direct in de auto om rijlessen te volgen. Toch is de theorie minstens net zo belangrijk als de praktijk. Want met een goede kennis van de verkeersregels ga je veilig de weg op. Met de dagcursus autotheorie van 123-theorie.nl kost het gelukkig maar weinig moeite om je theoriecertificaat te halen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en handige ezelsbruggetjes bereiden we je namelijk gericht voor op het examen.

Door onze unieke lesmethode kan iedereen binnen één dag slagen, dus ook als je bijvoorbeeld last hebt van faalangst, dyslexie of ADHD. Aan het einde van de dag heeft zelfs 95% van onze cursisten dat felbegeerde theoriecertificaat al in de hand.

Hoelang is het theoriecertificaat geldig?

Slagen voor je theorie-examen is alvast een goed begin. Maar hoelang is je autotheorie geldig? Na je examen heb je anderhalf jaar de tijd om je rijbewijs te halen. En je kunt alleen praktijkexamen doen als je over een geldig theoriecertificaat beschikt. Het is dus wel belangrijk dat je snel begint met rijlessen.

Schrijf je vandaag nog in!

Zie jij jezelf al met een auto door de stad toeren? Schrijf je dan vandaag nog in op 123-theorie.nl. Wij reserveren meteen een plekje voor je bij het CBR.