Adetec
Food and Drink

High Wine in Breda

Je hebt vast wel eens gehoord van high tea. Een high tea is een geweldige manier om gezellig een paar uur samen door te brengen. Je drinkt je lievelingsthee en krijgt een grote selectie aan heerlijke hapjes voorgeschoteld.

Maar ja, wat als je niet van thee houdt? Dan is een high tea niet echt je ding. High Wine in Breda

Daarom hebben ze in Breda besloten om een alternatief te bieden: de High Wine. Het concept van de High Wine is vergelijkbaar met de High Tea: je krijgt drankjes en hapjes. Het verschil is natuurlijk dat er in plaats van thee wijn geserveerd wordt. De hapjes zijn meestal hartig in plaats van zoet, omdat dit nu eenmaal lekkerder met wijn combineert.

Vier topwijnen wijnen

Tijdens de High Wine krijg je vier verschillende wijnen geserveerd. En  niet zomaar wijnen, maar speciaal geselecteerde wijnen. De deskundige sommelier heeft topwijnen uitgezocht die ieder voor zich al een ware smaaksensatie teweeg brengen. Maar de selectie voor een High Wine gaat verder dan dat.

De wijn (je kunt zelf aangeven of je liever witte wijn of rode wijn wilt) moet zich ook goed verhouden tot de hapjes en drankjes die worden geserveerd. Immers, een High Tea heeft hapjes, dus een High Wine ook. Bij de High Wine kun je dan denken aan olijven, sushi, vleeshapjes (bijvoorbeeld een kroket van pekingeend), patatas bravas. Elk van deze hapjes gaat gepaard van een wijn die qua smaak perfect combineert.

De combinatie verraadt het vakmanschap

Bovendien, en hierin toont zich het vakmanschap van de sommelier, zorgen de vier wijnen samen ook tot een perfecte smaaksymfonie. Door de uitgelezen combineren van wijn en spijzen vormt de High Wine één heerlijke beleving van geweldige smaken.

De High Wine van BeleefBreda duurt ongeveer 2 uur en is te boeken voor groepen van 4 of meer personen. Kijk op www.beleefbreda.nl voor de mogelijkheden.

https://beleefbreda.nl