Adetec
Business

Huid verandering

Hoe ouder je wordt, hoe meer je huid veranderd. De stevigheid en elasticiteit van de huid gaat namelijk achteruit en daarnaast verminderd je vochtgehalte ook. Door deze factoren beginnen er rimpels te ontstaan in het gezicht. Door de verminderde elasticiteit en stevigheid gaat de huid namelijk hangen. Veel mensen zijn hier niet erg blij mee en zouden graag de rimpels en de slappe huid weg willen hebben. Je kan er dan bijvoorbeeld voor kiezen om een facelift te nemen. Een facelift bestaat uit verschillende elementen. Je kan dan zelf bepalen welke behandeling van de facelift je zou willen nemen. De behandeling zijn namelijk erg verschillend. Vroeger moest je direct onder het mes wanneer je iets aan het lichaam wilde veranderen maar tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden en zo kan nu veel gedaan worden met een cosmetische ingreep. Vaak hoef je dan niet geopereerd te worden maar kan je iets laten veranderen door bijvoorbeeld botox injecties.

Het eerste element van de facelift houdt in dat je je gezicht moet ontspannen. Een te sterke mimiek zorgt er namelijk voor dat je boos kijkt. Wanneer dit zo is zal je het gezicht goed moeten ontspannen. Dit kan gedaan worden door middel van botox, omdat botox in staat is om bepaalde spiertjes in het gezicht tijdelijk te verlammen waardoor deze spiertjes dus ontspannen worden. Hierdoor straal je meer rust uit. Het tweede element van de facelift is het opvullen van rimpels en lijntjes in het gezicht door middel van botox. Daarnaast bestaat het derde element uit het volume van je gezicht herstellen door botox te spuiten op de goede plekken in het gezicht. Het laatste element van de facelift is de revitalisatie waarbij ze de doffe en grauwe huid doen verbeteren.

Een liquid facelift geeft vele voordelen. Het zorgt voor minder littekens, minder lange hersteltijd en bovendien is de kans op complicaties minder groot. Een liquid facelift en botox kosten verschillen per kliniek en wat je precies wilt laten doen.

http://faceland.nl