Adetec
Image default
Auto

ID.4 Private Lease

Als je geïnteresseerd bent in het rijden van de Volkswagen ID.4, maar niet wilt investeren in de aanschaf van een elektrische auto, dan is private lease wellicht een goede optie voor jou. Met private lease huur je als het ware de auto voor een bepaalde periode en betaal je maandelijks een vast bedrag. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenbelasting, waardoor je geen onverwachte kosten hebt.

Er zijn verschillende aanbieders van private lease voor de Volkswagen ID.4, waaronder Volkswagen zelf. De prijzen variëren afhankelijk van de duur van het contract, de kilometerbundel en eventuele extra’s die je wilt toevoegen aan de auto. Over het algemeen kun je de Volkswagen ID.4 al private leasen vanaf ongeveer €550 per maand.

Het voordeel van private lease is dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen voor de aanschaf van een elektrische auto. Je kunt de Volkswagen ID.4 rijden voor een vast bedrag per maand, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over extra kosten voor onderhoud of reparaties. Bovendien is de Volkswagen ID.4 een milieuvriendelijke keuze, omdat het een volledig elektrische auto is.

Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je kiest voor private lease. Ten eerste moet je goed kijken naar de voorwaarden van het contract, zoals de kilometerbundel en eventuele boetes bij het overschrijden van deze bundel. Ook is het belangrijk om te kijken naar het eigen risico bij schade en de duur van het contract. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je een contract tekent.

Al met al is private lease een goede optie als je geïnteresseerd bent in het rijden van de Volkswagen ID.4, maar niet wilt investeren in de aanschaf van een elektrische auto. Met private lease kun je genieten van de voordelen van elektrisch rijden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten.

De Volkswagen ID.4 is een volledig elektrische SUV die in 2020 werd geïntroduceerd. Het is het tweede model van de Volkswagen ID-serie, na de Volkswagen ID.3. De ID.4 is gebouwd op het MEB-platform van Volkswagen en heeft een actieradius van maximaal 520 kilometer.

Het ontwerp van de ID.4 is modern en gestroomlijnd, met een opvallende voorzijde en slanke LED-koplampen. De achterkant van de auto heeft een minimalistisch ontwerp met smalle LED-achterlichten en een aflopende daklijn. Het interieur van de ID.4 is ruim en comfortabel, met een minimalistisch ontwerp en geavanceerde technologie. Het infotainmentsysteem is uitgerust met een groot touchscreen en kan worden bediend met stemcommando’s.

De ID.4 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de City, Style, Life, Business en Max. Alle modellen zijn voorzien van een 82 kWh batterijpakket en een elektromotor met een vermogen van 150 kW (204 pk). De acceleratie van 0 naar 100 km/u duurt slechts 8,5 seconden, terwijl de topsnelheid 160 km/u bedraagt. Het opladen van de batterij duurt ongeveer 7,5 uur bij gebruik van een 11 kW thuislader en ongeveer 38 minuten bij gebruik van een snellader.

Een van de belangrijkste kenmerken van de ID.4 is het gebruik van duurzame materialen. Het interieur is bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede materialen, waaronder textielvezels en synthetische materialen. Het dashboard is voorzien van een houten afwerking die is gemaakt van restmateriaal van de houtindustrie.

De ID.4 is ook uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder adaptieve cruisecontrol, rijstrookassistentie en vermoeidheidsdetectie. De auto heeft ook een 360-graden camera die een volledig overzicht van de omgeving geeft en kan helpen bij het parkeren.

De Volkswagen ID.4 is een belangrijk model voor Volkswagen, omdat het merk zich richt op de transitie naar elektrische mobiliteit. De ID.4 is een goed presterende, volledig elektrische SUV die een actieradius biedt die vergelijkbaar is met die van traditionele brandstofauto’s. Het gebruik van duurzame materialen en geavanceerde technologieën maken van de ID.4 een aantrekkelijke optie voor autokopers die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en duurzame auto.

Het Volkswagen-merk heeft door de jaren heen talloze modellen geproduceerd, van compacte stadsauto’s tot luxe sedans en alles daartussenin. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste Volkswagen-modellen die momenteel op de markt zijn.

  1. Volkswagen Polo: De Volkswagen Polo is een compacte hatchback die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en zuinige brandstofverbruik. Het model is momenteel in zijn zesde generatie en is beschikbaar met verschillende motoropties, waaronder benzine- en dieselmotoren en een hybride versie. Het interieur van de Polo is ruim en comfortabel, met geavanceerde technologie zoals een digitaal instrumentenpaneel en een infotainmentsysteem met touchscreen.

  2. Volkswagen ID.3: De Volkswagen ID.3 is een volledig elektrische auto die in 2020 werd gelanceerd als de opvolger van de Volkswagen Golf. Het model is gebouwd op het nieuwe MEB-platform van Volkswagen en heeft een actieradius van maximaal 550 kilometer. Het ontwerp van de ID.3 is modern en gestroomlijnd, met een glazen dak en geavanceerde connectiviteitstechnologie.

  3. Volkswagen ID.4: De Volkswagen ID.4 is een volledig elektrische SUV die in 2020 werd gelanceerd. Het model heeft een actieradius van maximaal 520 kilometer en is gebouwd op hetzelfde MEB-platform als de ID.3. Het interieur van de ID.4 is ruim en comfortabel, met geavanceerde technologie zoals een infotainmentsysteem met touchscreen en een panoramisch glazen dak.

  4. Volkswagen T-Cross: De Volkswagen T-Cross is een compacte SUV die in 2018 werd geïntroduceerd. Het model is gebouwd op het MQB-platform van Volkswagen en is beschikbaar met verschillende motoropties, waaronder benzine- en dieselmotoren. Het interieur van de T-Cross is ruim en comfortabel, met geavanceerde technologie zoals een infotainmentsysteem met touchscreen en een digitaal instrumentenpaneel.