Adetec
Image default
Services

Investeren in vastgoed van een sterk merk

Wanneer u uw geld wilt investeren, zoekt u natuurlijk liefst naar een manier die winstgevend is. Er zijn heel veel manieren die u snelle winst kunnen bieden, maar deze manieren houden vaak veel risico’s doordat die markten vaak volatieler zijn. Wilt u zeker zijn dat uw investering veilig én winstgevend is? Dan kunt u investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed. Indien u ervoor kiest om in hun vastgoed te beleggen, kiest u voor een sterk, betrouwbaar merk. Ze zijn namelijk al meer dan 50 jaar actief in de sector en hebben zich ondertussen opgewerkt tot dé Europese marktleider op het gebied van lokaal toerisme. Wilt u dus investeren in vastgoed bij een betrouwbare partij? Dan zijn zij uw partner!

Hoe werkt beleggen in vastgoed?

Het concept van Center Parcs Vastgoed is simpel. Wanneer u ervoor kiest om in vastgoed van hun te beleggen, koopt u een vakantiehuisje in een van hun domeinen. Nadien verhuurt u het meteen weer door aan Center Parcs Vastgoed die het op hun beurt terug verhuren aan vakantiegangers. Op deze manier geniet u van huurinkomsten, waarmee u uw investering terug kunt verdienen. Het mooiste aan het hele verhaal? U hoeft zelf helemaal niets te doen. Center Parcs Vastgoed staat in voor de communicatie met huurders en zorgt ook voor het onderhoud van uw accommodatie. Is er een tijdje een minimale bezetting? Geen nood, wanneer u ervoor kiest om te investeren in hun vastgoed krijgt u gegarandeerd inkomsten, zelfs wanneer er geen bezetting is. Wilt u af en toe zelf kunnen verblijven in uw huisje? Ook dat is eventueel mogelijk!

Geniet van zekerheid

Wilt u op een veilige manier beleggen in vastgoed? Dan zit u goed bij Center Parcs Vastgoed. Dankzij hun ervaring weten ze als geen ander hoe de zaken moeten aanpakken. Zoek naar uw favoriete domein en kijk of er momenteel huisjes beschikbaar zijn. Zit u nog met vragen? Dan kunt u hen gerust contacteren voor advies.