Adetec
Image default
Offers

Lasermachines en glas bewerken

Een lasermachine bewijst z’n waarde in talloze sectoren met oneindig veel toepassingen. Heb je al eens gedacht aan wat zo’n laser kan betekenen voor een glasatelier of een glasverwerker?

 

Een sterke techniek voor breekbaar materiaal

Glas is een erg kwetsbaar materiaal. Het is krasgevoelig en kan snel breken. Zandstraal of ets je nu je glazen items? Bedenk dan eens wat de voordelen zijn van een CO2-laser. Ten eerste bespaar je veel tijd omdat het te bewerken glas niet afgeplakt hoeft te worden. Verder werkt lasergraveren uitermate nauwkeurig zodat je de meest gedetailleerde ontwerpen kunt uitvoeren. Ragfijne patronen en sierlijke letters? Geen enkel probleem! Ook hoeft het glas niet vastgezet te worden want graveren met een lasermachine is een contactloos proces. Er wordt dus geen druk uitgeoefend tijdens de bewerking. Daardoor is er veel minder kans op krassen en scherven.

 

Meerwaarde creëren door te personaliseren

Je vervult met een lasermachine de meest specifieke klantwensen. Een paar voorbeeldjes: champagneglazen met initialen van een bruidspaar, een vaas met de naam van een jubilaris of een kandelaar met bedrijfslogo. Met een beetje creativiteit zie je al snel nog veel meer mogelijkheden om glazen items te personaliseren. Dat is een ideale manier om extra waarde mee te geven aan allerlei producten.

 

Afbeeldingen graveren met hoge kwaliteit

Naast glas bewerk je spiegels ook in een handomdraai. Je kunt afbeeldingen met een hoge resolutie graveren op een spiegel zonder kwaliteit te verliezen. Een inspirerende quote, logo of andere afbeelding zijn natuurlijk net zo makkelijk te graveren. Ideaal om de meest fantastische cadeaus mee te creëren.  

 

Eindeloze mogelijkheden

Die lasermachine graveert of snijdt nog veel meer voor je dan alleen glas en spiegels. Net zo makkelijk bewerk je andere materialen als plexiglas, acrylaat, polycarbonaat en andere kunststoffen. Of hout, natuursteen, kurk, papier, karton, rubber, leer en andere textielsoorten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dat betekent in veel gevallen een uitbreiding van de diensten of producten die je levert.

 

Wat levert een lasermachine jou op? Kom er kennis mee maken bij ons. Een demonstratie is vanzelfsprekend vrijblijvend. Neem contact met ons op via info@brmlasers.nl of 0544 – 350 320 en we helpen je verder.

 

https://www.brmlasers.nl/