Adetec
Travel

Met een goede groepsaccommodatie is het een stuk gezelliger

Wanneer je met een grote vriendengroep een weekendje op pad gaat wil je vooral dat het gezellig is. Hetzelfde geldt voor een familieweekend. Of een weekend slaagt, is natuurlijk voor een groot deel afhankelijk van de manier waarop jullie het weekend invullen. Gaan jullie leuke dingen doen, waar iedereen van kan genieten? Voer je gesprekken tot in de kleine uurtjes, bij een vuur en met een drankje in de hand? Mag er dan de volgende ochtend uitgeslapen worden?

De gezelligheid moeten jullie natuurlijk zelf creëren. Maar ook de groepsaccommodatie heeft invloed op hoe geslaagd het weekend is.

Leuke dingen doen vanuit de groepsaccommodatie

Neem de locatie van de groepsaccommodatie: je hebt een plek nodig die voldoende afgezonderd is, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele overlast voor de buren. Maar het is ook niet de bedoeling dat je volkomen geïsoleerd bent. De ideale groepsaccommodatie biedt privacy en faciliteiten in de buurt.

Voldoende ruimte

Vroeger was het misschien nog wel ok om met zijn allen op luchtbedjes op de grond te slapen. Maar tegenwoordig hecht je wat meer belang aan een goede nachtrust. De groepsaccommodatie moet dus voldoende –goede- slaapplekken bieden.

Kapshoeve heeft de beste groepsaccommodatie voor 23 personen

De groepsaccommodatie van Kapshoeve in Tubbergen biedt precies wat je nodig hebt. Een moderne accommodatie in oud-Twentse stijl die van alle gemakken is voorzien. Een ruime woonkamer, 10 slaapkamers met heerlijke bedden, 5 douches en een goede keuken.  De groepsaccommodatie staat op recreatiepark ’n Kaps in Tubbergen, centraal gelegen tussen steden, attractieparken, musea en andere attracties. Ook het park zelf heeft verschillende voorzieningen, van horeca tot outdoor activiteiten, van zwembad tot (overdekte) speeltuin.

Met de groepsaccommodatie Kapshoeve is ook jullie weekend een succes.

https://kapshoeve.nl/groepsaccommodatie-23-personen