Adetec
Internet

Pennen bedrukken als relatiegeschenk en kantoorbenodigdheden

Wanneer een contract wordt getekend, een afleveringsbon wordt ingevuld of een notitie wordt gemaakt in een vergadering, worden balpennen en potloden gebruikt. Ze worden bijna dagelijks gebruikt in zowel het bedrijfsleven als in de privé-sfeer en zijn daarom onmisbaar. Als bedrijf gebruikt je precies deze gebruiksvoorwerpen voor je reclame wanneer je pennen en potloden met individuele ontwerpen ontwerpt en print. Dit alles kan gemakkelijk online vanuit je kantoor worden gedaan. De pennen worden gedrukt in HKS/Pantone C, waarmee je rekening moet houden bij het ontwerpen. Dit kan allemaal bij Suprème relatiegeschenken.

Het ontwerpen van pennen met je logo

Het populairste en meest gebruikte schrijfinstrument is de balpen. Het is goedkoop in aanschaf, aangenaam in gebruik en bijzonder klein en licht. Je kiest eerst het model van de balpen en hebt de keuze tussen transparante en niet-transparante modellen, ontwerpen voor het bedienen van een touchscreen en verschillende vormen en diktes. Je kunt ook de kleur van de pen en de vulling kiezen. Ook praktisch zijn balpennen met clips die aan een jaszak of schrijfblok bevestigd kunnen worden. Naast de clip bevindt zich de advertentieruimte, die ze met je ontwerp bedrukken. Door de beperkte ruimte kan de bedrijfsnaam, een korte reclameslogan of een logo als ontwerp worden gebruikt.

potloden, die je individueel met ons ontwerpt. Wij hebben een grote selectie van verschillende modellen voor je in petto, van gewone, zwarte of witte pennen tot moderne natuurpotloden. Jij beslist of je potloden met of zonder gum wilt bestellen. Als advertentieruimte voor je ontwerp gebruiken wij het onderste gedeelte van de potloden. Dit zorgt ervoor dat je logo, bedrijfsnaam of slogan lang zichtbaar blijft, ook al wordt het potlood bij regelmatig gebruik geslepen. Onze pennen zijn bijzonder geschikt voor reclamedoeleinden, omdat ze door hun buitenkleur een blikvanger zijn. Uiteraard bepaal jij de bestelhoeveelheid tijdens het bestelproces.

Pennen met logo: relatiegeschenk of kantoorbenodigdheden

Als bedrijf kun je pennen die zijn ontworpen en bedrukt op twee manieren gebruiken: als een dagelijks hulpmiddel voor je medewerkers en als relatiegeschenk voor klanten. Handgeschreven notities zijn nog steeds een integraal onderdeel van het dagelijkse kantoorleven. Zelfs de moderne technologie is nog niet in staat geweest om notitieblokjes en pennen te verkopen. Zo kun je de individueel ontworpen pennen geven aan je medewerkers, ze in filialen tentoonstellen en ter beschikking stellen van de buitendienst. Bedrukte pennen zijn ook ideaal als goedkope en gemakkelijk te distribueren relatiegeschenken. Als aanvulling op de goederenzendingen of als give-away in een reclamecampagne zullen pennen en potloden je klanten in vervoering brengen. Ze zijn een functioneel relatiegeschenk met een lange levensduur.