Adetec
Image default
Home and Garden

Professionele dakbedekking

Er is een quote uit Pippi Langkous die op het internet veel gedeeld wordt: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan“.

Die quote is erg inspirerend. Helaas ook voor een groot aantal beunhazen die zichzelf aanbieden als klusjesman. Het maakt niet uit wat je ze vraagt, ze gaan als een echte Bob de Bouwer aan het timmeren, zagen en plakken.  Dat is prima als het gaat om het ophangen van een schap, of het in elkaar zetten van een tuinhuisje. Maar wil je écht dat Beun de Haas je dakbedekking onder handen neemt? Dat is nogal een risico, want wie weet ontdek je in de herfst of winter wel dat hij toch niet zo vakbekwaam is.

Voor sommige dingen kun je beter een professional inhuren. Het repareren of onderhouden van je dakbedekking hoort daar wat ons betreft zeker toe. Een vakkundige dakdekker weet wat hij doet, waardoor de kans op lekken en scheuren zo goed als afwezig is. En mocht hij een keer tóch een foutje maken, dan heb je garantie op het werk.

Bij Roofing Service Nederland hebben we meer dan 45 jaar ervaring met alle daken. We hebben voor elk soort dak specialisten in dienst. En we hebben het gevoel dat we niet zijn uitgeleerd. Dus gaan we regelmatig op cursus, zodat we van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn.  En ja, we geven ook garantie. Dus als er onverhoopt iets mis gaat, zijn we binnen een dag ter plaatse. Trouwens, ook als het werk niet onder onze garantie valt, kunnen we snel optreden, want onze 24/7 calamiteitenservice staat altijd klaar en heeft landelijke dekking (inclusief de Waddeneilanden).

Kies voor Roofing Service Nederland als je een professionele dakbedekking wilt aanbrengen, je bestaande dak wilt renoveren, een dak wilt verduurzamen of wanneer je op zoek bent naar planmatig onderhoud aan je dak. Bitumen, PVC, dakshingles, E.C.B. en alle andere vormen van baanvormige dakbedekking zijn voor ons gesneden koek. Maar ook voor groendaken, in alle vormen en maten, ben je bij Roofing Service Nederland aan het juiste adres.

Neem eens contact met ons op, zodat we kunnen bespreken wat we voor jouw dak kunnen betekenen.