Adetec
Image default
Management

Small store business ideas

 

Kleine winkel bedrijf ideeën

 

Vulkanisatie winkel

Vind je auto-reparatie winkel kapitaal een beetje te veel voor je portemonnee? Waarom probeert u niet een vulkaniseerwinkel op te zetten? Zolang er auto’s op de weg zijn, is het onvermijdelijk dat er af en toe een lekke band ontstaat. De meeste automobilisten komen ook langs om lucht in hun banden te pompen en betalen daar een kleine vergoeding voor.

 

Barbershop

Of het nu om de paar weken, maandelijks, of gewoon af en toe is, mannen moeten hun haar kort laten knippen. Barbershops hebben de neiging om een trouwe klantenkring op te bouwen als de diensten goed zijn. Er wordt bijna altijd een fooi verwacht, ook voor de barbiers.

 

Stomerij

Heeft u een smoking die schoongemaakt moet worden? Een avondjurk die er fris uit moet zien voor het feest morgen? Gewone wasmethoden werken gewoon niet met delicate kleding – en dit is waar stomerijdiensten om de hoek komen kijken.

 

Grijper diensten

Of je het nu zelf rijdt of iemand het voor je laat doen, Grab services (GrabCar, GrabFood & GrabExpress) is nog steeds een populaire manier om geld bij te verdienen.

 

Bovendien zijn er verschillende andere platforms die je ook kunt gebruiken om deze diensten aan te bieden, zoals FoodPanda, Lalamove, en Angkas.

 

Tour Gids Diensten

Als je een passie hebt voor geschiedenis en lesgeven, maar niet binnen de grenzen van het klaslokaal, neem het dan mee naar buiten en word een tourgids. Word betaald om unieke en historische plaatsen aan anderen te tonen en de verhalen achter de plaats te delen.

 

Bezorgdiensten

Afhankelijk van het bezorgvoertuig, kunt u deze business opzetten voor bijna elk soort item. Denk aan die ouderwetse fietskoeriersdiensten en je hebt een basiskader voor hoe deze business loopt.

 

Kleermakerij, confectie & naaisterij

“Kleren maken de man”. Een op maat gemaakt pak overtroeft een duurdere garderobe die van de plank is gekocht. Waarom? Omdat de op maat gemaakte pasvorm het pak perfect maakt, hoe eenvoudig het ook is.

 

Meer modebewuste klanten weten dit en zij zullen altijd op zoek gaan naar dit soort diensten voor hun behoeften.

 

Bedrijven voor huisdieren

Als het gaat om huisdieren, zijn hier een paar ideeën die u kunt gebruiken.  

 

Pet Shop & Pet Grooming services – Voor de verkoop van een grote verscheidenheid aan huisdieren zoals honden en katten, vogels en vissen. U kunt ook huisdierverzorgingsdiensten voor honden en katten aanbieden.

Pet Sitting – Als de eigenaar weg moet of ergens moet zijn waar huisdieren niet zijn toegestaan, kunnen pet sitters een vergoeding vragen om voor de geliefde dieren van de eigenaar te zorgen.

Pet hotel and Daycare – Hetzelfde concept als Pet sitting, maar met een daadwerkelijke plaats waar de dieren kunnen rondhangen. Klanten zijn bereid een premie te betalen om ervoor te zorgen dat hun schattige kleine huisdieren de beste service krijgen terwijl ze weg zijn.

Online verkoop van kleding en accessoires voor huisdieren – U kunt deze kopen of zelf maken. Zet een website op of verkoop ze via FB of andere sites zoals Shopee.

Honden gehoorzaamheid trainer – Vereist echte kennis in het trainen van honden. Je moet hiervoor een trainingsprogramma volgen om gecertificeerd te worden.

Hondenuitlaatservice – Hoewel de term “wandelen met de hond” waarschijnlijk populairder is in Yoyo, komen de wortels uit de letterlijke betekenis van de uitdrukking. Het uitlaten van uw hond is zowel gezond voor de eigenaar als voor het dier en mensen die geen tijd hebben om dit zelf te doen, kunnen u betalen om dit voor hen te doen.

 

Verhuur diensten

Pisonet

De liefde van de Filippino’s voor het concept van “tingi” is wat de Pisonet populair maakte toen hij voor het eerst op de markt kwam. Het stelde klanten (meestal studenten en tieners) in staat om verbinding te maken met het internet voor slechts 1 peso per minuut.

 

Ik zie nog steeds een paar Pisonet-winkels in gebieden met veel voetgangers in de buurt van scholen en openbare gelegenheden, wat bewijst dat er nog steeds een markt is voor dit soort verhuurbedrijven.

 

Piso WiFi

Filippino’s zijn vindingrijk, daar kun je op rekenen, en Piso Wifi is daar een bewijs van. Niet iedereen kan het zich veroorloven om exorbitante bedragen te betalen voor een internetverbinding in hun huis. Daarom geven velen de voorkeur aan Piso Wifi.

 

Piso Wifi is een handige automaat die verbonden is met het internet, en compatibel is met computers, tablets, telefoons en andere apparaten. Omdat er geen inlogvereisten zijn voor gebruikers, is het probleemloos.

 

Deze automaat geeft mensen toegang tot het internet door munten in deze stappen te laten vallen:

 

P1 = 5 minuten

P5 = 30 minuten

P10 = 1 uur

U kunt echter ook uw tarieven aanpassen. Als Piso Wifi eigenaar heeft u ook de vrijheid om de inhoud te filteren zodat uw klanten geen toegang krijgen tot kwaadaardige websites.

 

Het succes van Piso Wifi is afhankelijk van de locatie, dus zorg ervoor dat ze in gebieden zoals terminals, winkelcentra, lokale dorp puroks, en in de buurt van sari-sari winkels.

 

Internet Cafe

Hoewel niet zo talrijk als vroeger, Internet Cafes zijn er nog steeds en kan nog steeds een winstgevende onderneming als yox u uw due diligence te doen.

 

Ik heb altijd gedacht dat het allemaal neerkomt op de ervaring – toen ik op de universiteit zat, zochten we naar winkels die het beste waar voor ons geld boden.

 

Wij gaven de voorkeur aan winkels die een goede balans hadden tussen grafische kracht, internetsnelheid, randapparatuur (muis, toetsenbord en stoel), comfort en prijs.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/autoscout-en-vroom-wat-zijn-de-verschillen-en-overeenkomsten-tussen/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/