Adetec
Image default
Home and Garden

Waar kun je vliegengordijnen op maat laten maken?

Het is 1 maart en het is misschien nog wat vroeg, maar de lente is in aantocht. En dat betekend binnenkort weer lekker buiten zitten, deur open, barbeque aan, zwembadje in de tuin en heel veel plezier. Dat plezier ontgaat je in de avond als je nog even lekker een uurtje voor de tv wilt zitten, net voordat je naar bed gaat…

Omdat je de deur open had staan zijn er enkele vliegen naar binnen gevlogen en die zoemen constant om je hoofd heen. Telkens als je ze weer van je afschudt, duurt het maar enkele seconden voordat ze zich weer melden. Ze blijven je ongestoord storen, totdat je het beu bent en naar bed gaat…

Maar daar voltrekt zich het volgende probleem. Doordat jij je raam lekker had open gezet om wat frisse lucht in je slaapkamer te laten waaien, zijn daar ondertussen ook enkele muggen bij meegekomen. En die muggen hebben het op jou voorzien. Allemaal zijn ze uit op jouw bloed. En dus zoemen ze cirkeltjes langs jouw hoofd om je vervolgens gemeen te prikken.

De volgende ochtend wordt je wakker met enkele jeukende muggenbulten, heb je hoofdpijn van je slechte nachtrust en jawel, het wordt weer een mooie dag… De deur open zetten is geen optie meer met al dat ongedierte. Gelukkig is daar Vliegengordijnkopen.nl. Een website die niets anders verkoopt dan vliegengordijnen, vliegenhorren en raamhorren. Ideaal voor mensen zoals jij. De site werkt heel gemakkelijk. Je kunt per categorie de deurgordijnen bekijken. Maar je kunt heel selectief te werk gaan hoor. Als jij geen draadjesgordijn wilt hebben, maar wel een kattenstaart gordijn? Dan negeer je de categorie met draadjesgordijnen en ga je direct naar de kattenstaarten.

Vervolgens kies je de juiste afmeting. Kijk hierbij niet alleen naar de breedte maar zeker ook naar de lengte. Een te kort vliegengordijn is namelijk ook niet echt doeltreffend en een te lang gordijn zorgt alleen maar voor ongelukken. Vaak kun je te lange gordijnen wel gemakkelijk inkorten. Als je vervolgens de juiste afmetingen hebt gekozen, kun je wellicht ook nog een kleurtje uitzoeken. Vervolgens doe je je product in je winkelwagentje en reken je af. Eventueel kun je er misschien ook nog een stukje muggengaas bij kopen zodat je in je slaapkamer voortaan geen zoemende muggen meer hebt? Een stuk muggengaas koop je al voor 3,50 euro. En dit knip je gemakkelijk op maat. Eenmaal afgerekend, is het een kwestie van wachten. Maar lang wachten hoef je niet hoor. Ze hanteren een zeer snelle levering in Nederland, België en Duitsland. Meestal ontvang je je vliegengordijn dan ook al binnen 1 a 2 dagen. Dus dat is nog te overzien.

 

 

https://www.vliegengordijnkopen.nl/