Adetec
Image default
Offers

Waarom jij moet kiezen voor laminaat

Waarom jij moet kiezen voor laminaat

Vind jij het lastig om een nieuwe vloer te kiezen? Dat begrijpen we maar al te goed, het aanbod is zo uiteenlopend dat je niet echt weet waar je moet zoeken. Laminaat is een populaire keuze omdat het zo veelzijdig is. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, er is bijna altijd wel iets te vinden dat binnen jouw smaak valt. Ben je op dit moment nog aan het twijfelen of laminaat wel wat voor je is? Dan hopen wij dit gevoel bij je weg te kunnen nemen.

Diverse mogelijkheden

Kleuren, maten en stijlen – daar draait het allemaal om. Misschien heb jij al een beetje voor ogen hoe jouw perfecte vloer eruit moet komen te zien. Een donkere bruine kleur hout of een laminaat dat op natuursteen lijkt. Ook wanneer je op zoek bent naar een speciale kleur is er van alles te vinden. Heb je er bijvoorbeeld al eens over nagedacht om iets heel anders te kiezen, zoals een modern visgraatpatroon? Deze luxe uitstraling tilt de look and feel van jouw interieur meteen naar een hoger niveau.

Voordelige keuze

Als je besluit een nieuwe vloer aan te leggen hoeft die niet per se duur te zijn. Als je een laminaatvloer kiest ben je ten opzichte van andere vloeren voordeliger uit. Doordat het nauwelijks van ander materiaal te onderscheiden is, valt niet snel op dat het slechts laminaat is. Ben je op zoek naar een goedkoop laminaat? Kijk dan zeker even rond in de webshop van Bebo Parket. Hier vindt je ongetwijfeld een laminaat dat helemaal aan jouw wensen voldoet

Een duurzame optie

Het hout dat bij de productie van het laminaat wordt gebruikt komt uit een beheerd bosgebied dat normen als sociale omstandigheden, milieu en economie volgt. Daarnaast is laminaat een materiaal dat eeuwenlang meegaat. De beschermende toplaag zorgt ervoor dat het product niet verkleurd en het bestand is tegen krassen en vlekken. Mocht de vloer een keertje vies zijn, is het eenvoudig weer schoon te krijgen. Een vochtige dweil en een reinigingsmiddel maken de vloer in nul komma niets weer schoon. Regelmatig stofzuigen helpt ook om het ergste vuil te verwijderen.

 

https://www.beboparket.nl/