Wil jij een luxe safaritent in Frankrijk?

      Comments Off on Wil jij een luxe safaritent in Frankrijk?

Glamping is inmiddels helemaal ingeburgerd. Dat is niet raar in een tijd waarin we steeds drukker zijn en steeds meer stress ervaren. Juist nu willen we een vakantie zonder kopzorgen.

Steeds meer mensen besluiten daarom om hun kampeervakantie te upgraden en gaan glamorous camping. Voor hen geen gedoe met tentstokken, haringen en scheerlijnen. Nee, liever een ruime safaritent, met fijne bedden, een prettige eettafel (met stoelen) en een eenvoudige keuken waarin je tenminste een échte maaltijd kunt klaarmaken. Oh, en als het even kan ook privé sanitair.

Waar moet je het zoeken?

Het voornemen om te gaan glampen is stap één. Maar waar vindt je nu een goede safaritent? Moet je daarvoor naar het reisbureau? Ze zullen je vast verder kunnen helpen, maar vaak is hun aanbod beperkt én duurder dan nodig is. Beter ga je naar Glampings.nl voor een mooi aanbod aan ruime en luxe safaritenten in Frankrijk.

Overal in Frankrijk een luxe kampeeraccommodatie

Frankrijk is een groot en gevarieerd land. Dat proberen we ook terug te laten komen in het aanbod aan luxe safaritenten. Zo zijn er tenten aan de kust, op het platteland en in de bossen en bergen. Maar ook nabij een aantal belangrijke historische steden kun je een goede glamping boeken. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om te verblijven in een safaritent op een boerderij in de buurt van een strand!

Een luxe safaritent vereist een goede locatie

Bij het selecteren van de safaritenten kijken we niet alleen naar de staat van onderhoud van de tent en het meubilair. Natuurlijk moet de tent waterdicht zijn en het meubilair in tiptop conditie, maar dat is niet genoeg om geselecteerd te worden. Alle safaritenten die we in Frankrijk hebben geselecteerd staan op een van de betere campings of vakantieparken. Sommige van die glampings zijn helemaal ingericht op gezinnen, met onder meer een activiteitenprogramma of animatie team, terwijl anderen vooral gericht zijn op rust en ontspanning.

Kom eens langs op www.glampings.nl en blader door het aanbod heen. Je zult zien dat er ook voor jou een mooie safaritent in Frankrijk tussen zit. En mocht je nu onverhoopt toch niet naar Frankrijk willen? Dan kun je ook in een hoop andere Europese landen terecht.

https://glampings.nl/