Adetec
Auto

Zorg goed voor je Kever met de juiste onderdelen

Wie nu in een traditionele Kever of Volkswagenbusje rijdt, is vast stapelverliefd op zijn of haar auto. Ben jij een VW liefhebber? Dan zul je vast blij zijn om te weten dat er een webwinkel is waar je allerlei nieuwe en originele onderdelen online kunt kopen. Het gaat om Paruzzi: een onlineshop waar je zelfs originele VW onderdelen kunt bestellen die je vaak niet meer bij een dealer kunt kopen.

Ontdek gebruikte onderdelen voor alle facetten van je Volkswagen

De onderdelen zijn er voor iedere type Volkswagen. Zo is er een uitgebreid aanbod aan VW t2 onderdelen. Maar ook is de webshop voor de types 1, 3 en 4 goed voorzien. Je vindt er onderdelen op het gebied van elektriciteit en benzine. Maar ook de carrosserie, de vooras en de remmen zijn een paar voorbeelden waarvoor je de juiste onderdelen voor je authentieke Kever kunt vinden.

Onbezorgd rijden dankzij een goede revisiemotor

Behalve het ruime aanbod aan onderdelen voor de Kever heeft Paruzzi nog een specialiteit: Kever motoren! Dit zijn revisiemotoren die door het bedrijf zijn getuned. Paruzzi doet dit al sinds 1998, dus kun je erop rekenen dat de revisie vakkundig is uitgevoerd. Bekijk op de website maar eens de lijst met alle gedane bewerkingen voordat de revisie klaar is. Zo hoef je je in je mooie VW Kever geen zorgen te maken over een versleten motor. In plaats daarvan kun je lekker rondtoeren in deze toch wel heel bijzondere auto! Wil je meer informatie? Contacteer ons gerust: NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131.
 

https://www.paruzzi.com/